pääkirjoitus

Tarinoita eteenpäin katsovasta alasta

Visio on nyt verkossa. Ja on hienoa, että olet kanssamme.

Jaa artikkeli

Tavoitteenamme on saada mukaan puolestapuhujia, ennen kaikkea jäsenyritystemme aktiiveja sekä muita läheisiä sidosryhmiämme. Heille – siis sinulle – haluamme kertoa tarinoita, jotka herättävät tunteita ja saavat sinut jakamaan tarinoitamme edelleen. Uudella Visiolla on tässä keskeinen rooli. Vision pääpaino on tarinoissa, joissa vahvistetaan mielikuvaa monipuolisesta ja eteenpäin katsovasta alasta.

Laadusta emme tingi. Sisältöä tuotetaan kuukausittain tai jopa useammin, yhteensä yhtä paljon kuin ennenkin. Mukaan tulee myös videosisältöjä. Konseptia täydentää jo nykyisinkin ilmestyvä Visio-uutiskirje, joka ohjaa lukijan verkkolehden juttuihin.

Teknologiateollisuus on Suomen merkittävin elinkeino. Sen osuus Suomen viennistä on yli puolet ja se työllistää lähes 300 000 henkilöä. Teknologiateollisuus vastaa kolmesta neljäsosasta elinkeinoelämän tutkimus- ja kehittämisinvestoinneista. Mielenkiintoisia tarinoita siis riittää ja niistä kertoo Visio.

Kaikkien osoitteessa www.visiolehti.fi sähköpostiosoitteensa antaneiden kesken arvoimme suomalaisen teknologiateollisuuden ikonituotteen Jopon. Sen voitti Marjatta Kariniemi. Onneksi olkoon!

Julkaisija:

Teknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 Helsinki

Päätoimittaja: Markku Alhonen

Toimituskunta: Markku Alhonen, Nora Elers, Mervi Karikorpi, Sini Kaukonen, Martti Kätkä, Antton Lounasheimo, Ilkka Niemelä, Petteri Rautaporras

Toimitus: Legendium Oy

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lehdestä:

palaute.visio@teknologiateollisuus.fi